Δόξα Χαλανδρίτσας: “Νίκο Σταθόπουλε θα είσαι κομμάτι της ιστορίας μας”

0
Δόξα Χαλανδρίτσας και Νίκος Σταθόπουλος δεν θα πορευτούν μαζί από τη νέα σεζόν, παρότι ο έμπειρος τεχνικός “έχτισε” μία σοβαρή ομάδα, που λίγο έλειψε να πάρει την άνοδο για την Α΄κατηγορία.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο πρώην πλέον τεχνικός της Δόξας αποφάσισε να αποχωρήσει, μετά από 1.5 χρόνος πετυχημένης προσπάθειας και σκληρής δουλειάς και η ιστορική ομάδα αναζητά τον διάδοχο για την τεχνική ηγεσία της.

Η ανακοίνωση της Δόξας για την αποχώρηση Σταθόπουλου:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή ΜΑΣ Νίκο Σταθοπουλο για την προσφορά του στην ομάδα μας τον τελευταίο ένα μισή χρόνο!

Coach Νίκο ήσουν είσαι και θα είσαι κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας πιστός στρατιώτης που όποτε σ ζητηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη θα έρθεις να προσφέρεις τις γνώσεις και την πολύτιμη βοήθεια σου στην ομάδα ΣΟΥ, που είναι η Δόξα Χαλανδριτσας! Σ ευχαριστούμε που πίστεψες στο πλάνο μας και σ ευχόμαστε ότι καλύτερο από εδώ και πέρα!»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η νέα Γ.Σ. του Πανμοβριακού ήταν καλύτερη, σε σύγκριση με…
Cresta Posts Box by CP