Δόξα Χαλ.- Απόλλων Βίδ. 1-1 *Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Δόξα Χαλανδρίτσας

0

Η Δόξα Χαλανδρίτσας υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Βίδοβας για την 20η στροφή της Β΄ΕΠΣΑ και τον 1ο όμιλο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία και εξέδωσαν ανακοίνωση, που μπορείτε να την διαβάσετε κάτω από το αγωνιστικό ρεπορτάζ. Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ζάνι, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χριστόπουλο στο 60΄.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΔΟΞΑ Χ. (Ν.Σταθόπουλος): Γεωργαντόπουλος, Μπινιέρης, Σπηλιόπουλος (83΄Καπογιαννόπουλος), Γκάντζος, Βρόντος, Διαμαντόπουλος, Ζαχαράτος, Λογώνης, Κουλογιάννης, Χριστόπουλος, Μενύχτας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔ. (Γ.Αγγελόπουλος): Βέσσης, Παππάς, Κρίγκος (83΄Μητρόπουλος), Φραγκούλιας, Β.Αγγελόπουλος, Δ.Αγγελόπουλος, Λεχουρίτης, Τόγιας, Μουρίκης (63΄Λ.Αγγελόπουλος), Ρηγόπουλος, Ζάνι

Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την διοίκηση της Δόξας:

«Αφήστε μας να κάνουμε λάθη ,αφήστε μας να τα διορθώσουμε, αφήστε μας να κερδίσουμε, αφήστε μας να χάσουμε, αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο κύριοι υπεύθυνοι.

 Η ομάδα δεν έχει μάθει να βγάζει ανακοινώσεις δεν ταιριάζει στην νοοτροπία δεν αρμόζει σε αυτό που χτίζουμε γιατί κύριοι υπεύθυνοι εμείς χτίζουμε, σε αντίθεση μ εσάς που όλη την χρονιά διαλύεται.

Δυο ερωτήσεις και ελπίζουμε να πάρουμε απάντηση. Τι πρέπει να γίνει για να κερδίσουμε πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην μικρή περιοχή;

Η πρώτη φορά είναι ακούσιο η δεύτερη δεν είναι ηθελημένη. Στην αντίθετη πλευρά όταν ο επιθετικός μας βρίσκεται σε θέση τετ α τετ για να σκοράρει εκεί υπάρχει ξεκάθαρο χέρι σε παρόμοια φάση με αυτές;

Ερώτηση δεύτερη. Πως γίνεται η καλύτερη επίθεσή στην κατηγορία να μην έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι φέτος; Δεν έχουμε παράπονο είμαστε η ομάδα που έχει τα περισσότερα πέναλτι κατά της.

Απάντηση δεν θα πάρουμε το γνωρίζουμε, γιατί εμείς δεν συμμετέχουμε στο παιχνίδι εκτός των τεσσάρων γραμμών δεν μας ενδιαφέρει να το μάθουμε. Εμείς ότι αξίζει να κερδίσουμε θα το πάρουμε μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε εσάς.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μόλις μία αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα για την 20η στροφή της…
Cresta Posts Box by CP