Δόξα Χαλ.: Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με Νίκο Γιαννόπουλο

0
Η Δόξα Χαλανδρίτσας θα εμπιστευτεί μία γνώριμη λύση για την τεχνική ηγεσία της, αφού δίνει τα “κλειδιά” του πάγκου στον Νίκο Γιαννόπουλο, που στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει το σωματείο με επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο Α.Π.Σ. Δόξα Χαλανδρίτσας  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι προπονητής της ομάδας μας από σήμερα και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος .

Ο κ.Γιαννόπουλος έχει ξανασυνεργαστεί με την ομάδα μας στο παρελθόν κερδίζοντας την άνοδο από την Γ’ κατηγορία την σεζόν 2014/2015 ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν οδήγησε την ομάδα ως νεοφώτιστη στην 6η θέση στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας .Ο νέος προπονητής στο παρελθόν έχει περάσει από Νίκη Λουσικών, Α.Ε. Ροϊτίκων, Αστέρα Μιντιλογλίου, Αστραπή Ψαροφαΐου, Α.Ε. Καλαβρύτων και Περιβόλα.

Kαλώς ορίζουμε τον κ.Γιαννόπουλο στην οικογένεια της Δόξα Χαλανδριτσας  και του ευχόμαστε καλή αρχή με πολύ δουλειά  και πολλές επιτυχίες».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Σφήκα Αμαλιάδας στην 2η χρονιά της ως ομάδα της…
Cresta Posts Box by CP