Δόξα Χαλ.- Φαραϊκός 4-0: Τρίποντο ανόδου με σούπερ εμφάνιση

0
Η Δόξα Χαλανδρίτσας συνέτριψε τον Φαραϊκό με 4-0, μετέτρεψε το ντέρμπι ανόδου σε παράσταση για έναν ρόλο και έκανε σημαντικό βήμα προς την άνοδο.

Η ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου έπιασε στους 54 βαθμούς τον Φαραϊκό και αύριο παίζει ο Αστέρας Τσουκαλείκων με τον Διαγόρα 2010. Λογικά, οι “νερατζούρι” θα πάρουν τη νίκη και θα περάσουν στους 55 πόντους, οπότε πάμε για δραματικό φινάλε, που θα κρίνει τις θέσεις 3 και 4 στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν στο 25΄με τον Σπανό, παρότι στο 19΄ υπέστησαν σοκ, με τον έμπειρο Λογώνη να σπάει το χέρι του, αποχωρώντας τραυματίας. Στο 55΄ο Μενύχτας και στο 60′ ο Κουλογιάννης σφράγισαν το “χρυσό” τρίποντο και στο 88΄ και πάλι ο Σπανός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Δόξας. Ο Μητρόπουλος άφησε τον Φαραϊκό με παίκτη λιγότερο στο 35΄, αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ (Ν.Σταθόπουλος): Π.Γεωργαντόπουλος (88΄Α.Ανδρουτσόπουλος), Κ.Καπογιαννόπουλος, Γκάντζος, Π.Καπογιαννόπουλος (70′ Κ.Γεωργαντόπουλος), Λιακόπουλος, Ζαχαράτος, Λογώνης 19΄ λ.τ. Μενύχτας), Διαμαντόπουλος, Σπανός (86΄Ν.Ανδρουτσόπουλος), Κουλογιάννης, Χριστόπουλος

ΦΑΡΑΪΚΟΣ (Σ.Παπαδόπουλος): Λίτης, Παναγιωτόπουλος (65΄Μ.Βέρρας), Μπάτραλης (90′ Ν.Βέρρας), Τόνοφ, Μακρόπουλος, Κοσμάς, Κ.Μητρόπουλος, Δούλος, Κ.Βέρρας, Σωτηρακόπουλος, Κοσμάτος (19΄Βασιλείου- 60΄Μαρκόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Χαλανδρίτσας πέτυχε την μεγάλη νίκη της 29ης αγωνιστικής…
Cresta Posts Box by CP