Δ.Μανθόπουλος: “Πανέτοιμος για την Γ΄Εθνική”

0
Ο Δημήτρης Μανθόπουλος συμφώνησε από χθες με τον Διαγόρα Βραχνείκων και πλέον από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.
Ένα στόπερ που με σταθερά βήματα και πολύ δουλειά βελτιώθηκε αισθητά και κέντρισε το ενδιαφέρον των Αχαϊκής και Διαγόρα Βραχνείκων, μιλώντας στο topikonews εξέφρασε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο ροστερ του Διαγορα. Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση της Γ΄Εθνικής. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Διαγορα για την προσπάθεια που εκανε να με ενταξει στο δυναμικό της, αλλα και τον προπονητή που από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή μου έδειξε πόσο με πιστεύει .

Εύχομαι στον Ατρόμητο καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους του. Αφήνω πίσω μόνο φίλους και συμπαίκτες που οι περισσότεροι είναι σαν αδέρφια για εμένα. Καλή χρονιά να έχουμε χωρίς τραυματισμους και να πετύχει η νέα μου ομάδα όλους τους στόχους της.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε ακόμα δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προέβη η ομάδα των…
Cresta Posts Box by CP