Δ.Μαντάς: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

0

Ένας εκ των κορυφαίων τη φετινή σεζόν για τον Α.Ο. Δύμης είναι ο Δημήτρης Μαντάς, που τα πηγαίνει περίφημα και σχεδόν σε όλα τα ματς της ομάδας του Φίλιππου Ροδόπουλου δεσπόζει με την παρουσία του, σε άμυνα και επίθεση.

Το topikonews.gr ήρθε σε επαφή με τον φόργουορντ της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς, που αύριο δίνει το μεγάλο ντέρμπι με τον Αίολο Αγυιάς και έλαβε την γνώμη του, όσον αφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαντά ήταν οι εξής:

«Πιστεύω στο ντέρμπι με τον Αίολο, αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας θα έχουμε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Ο Αίολος στα τελευταία ματς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και στο ματς με την Απολλωνιάδα έχασε στις λεπτομέρειες. Είναι πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θέλει προσοχή. Εμείς από την μεριά μας θα είμαστε πλήρεις, μετά από καιρό και θα κοιτάξουμε από αυτό το δύσκολο ματς να ξεκινήσουμε με ένα σερί νικών ως το τέλος.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Γ1 ΕΣΚΑ-Η συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο με την 3η αγωνιστική…
Cresta Posts Box by CP