Δ.Μαρούλης: “Συγχαρητήρια στην Απολλωνιάδα, μεγάλη διάκριση ο τελικός”

0
Ο Δημήτρης Μαρούλης διανύει μία σταθερή και μεστή σεζόν με την φανέλα του Ληξουρίου και μαζί με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του οδήγησαν την ομάδα στους τελικούς της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΝΕΟΛ για πρώτη φορά δίνει το παρόν σε τελικό Α1 ΕΣΚΑ-Η και ήδη έχει διαγράψει μία τρομερή πορεία. Πάμε να δούμε τι δήλωσε στο topikonews ο ποιοτικός πάουερ φόργουορντ της ομάδας του Μάρκου Τζουγανάτου για το χθεσινό παιχνίδι με την Απολλωνιάδα και το επερχόμενο της Τετάρτης με την Κεφαλονιά.

Τι δήλωσε για την χθεσινή νίκη με την Απολλωνιάδα:

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά αποκτώντας μάλιστα και κάποια διαφορά. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Απολλωνιαδα μπήκε πιο δυνατά από εμάς με αποτέλεσμα να μας φτάσει στο σκορ. Εκεί εμείς είχαμε πολύ μεγάλη αστοχία, κυρίως στα τρίποντα, με αποτέλεσμα  να αγχωθούμε και να καταφέρει η αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί με 7 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά. Τότε εμείς με πιεστική άμυνα και με ένα κρίσιμο τρίποντο, το μοναδικό στον αγώνα, φέραμε το παιχνίδι στον πόντο και στο τέλος βγήκαμε νικητές  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Απολλωνιαδα για αυτήν την προσπάθεια.

Τι ανέφερε για τον τελικό της Τετάρτης κόντρα στην Κεφαλονιά:

Έχουμε το μειονέκτημα καθώς ο ΑΣΚ προηγείται με 2-0 νίκες . Ωστόσο, εμείς θα πάμε στον αγώνα για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και να φέρουμε την σειρά στο Ληξούρι. Για εμάς το γεγονός ότι φτάσαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας το καταφέρνει αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η χρονιά για τον Πανιώνιο/Αχιλλέα ήταν εξαιρετική και η ομάδα…
Cresta Posts Box by CP