Εθνικός Σαγείκων- Ατρόμητος Πατρών 1-2: “Χτίζει” παράδοση στα εκτός έδρας

0

Άλλη μία εκτός έδρας επιτυχία πανηγύρισε χτες το απόγευμα ο Ατρόμητος Πατρών, αφού πέρασε αλώβητος από την δύσκολη έδρα του Εθνικού Σαγείκων, επικρατώντας με 2-1.

Στο 30′ ο Τσάλτας δε λάθεψε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο μόνιμος σκόρερ των “πολεμιστών” Νίκος Σωτηρόπουλος στο 61′, Στο 65΄διακόπηκε το παιχνίδι, λόγω έντασης μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων και στο 71′ ο Μούτσα χάρισε το “τρίποντο” στο σύνολο του Σάκη Πεφάνη.

Ο Ατρόμητος πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 5 νίκες και 1 ισοπαλία μακριά από τα Ζαρουχλέικα, με τον Εθνικό να παραμένει σε κοντινή απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Ν. Σαλαμαλίκης): Μακρυγιάννης, Καρκούλιας, Διακάτος, Μπεκίρης, Διακάτος(46΄ Γκοτσούλιας), Καρμοκόλιας, Ντεντόπουλος (61΄ Αλεξανδρόπουλος), Β.Σαλαμαλίκης, Φραγκούλιας, Σωτηρόπουλος, Σκιαδόπουλος (76΄Σουρανής)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Παπαγεωργίου,Πόγκας, Ασημακόπουλος, (46΄Γιαννόπουλος), Μανθόπουλος, Βαγγελάτος, Μολφέτας (80΄ Τριανταφυλλόπουλος), Γκότσης (90΄ Χριστόπουλος), Τσάλτας, Μούτσα, Λεγάτος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με δύο γκολ του Σπύρου Λαμπρόπουλου ο Φωστήρας Οβρυάς θριάμβευσε…
Cresta Posts Box by CP