Εθνικός Σαγείκων-Πανμοβριακός 0-1: Παράπονα ο Εθνικός. “διπλό” ο Πανμοβριακός

0

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανμοβριακός Ριόλου, που πήρε το ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας από τον Εθνικό Σαγείκων με 1-0 και παρέμεινε στην 2η θέση, μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Διαγόρα.

Ο Παπουτσής έκρινε τη συνάντηση στο 35΄, αλλά το τέρμα του απέφερε τις διαμαρτυρίες των “πολεμιστών” και οδήγησε σε διακοπή, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινάει με ημίωρη καθυστέρηση, αφού ο Παπαδόπουλος κάλεσε την αστυνομία. Στην επίμαχη φάση ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, όμως ο Αιγιώτης ρέφερι τον “αγνόησε”, οι αμυντικοί του Εθνικού είχαν σταματήσει και όταν κατοχυρώθηκε το γκολ των “κοκκινόμαυρων” επικράτησε πανικός. Στο 41′ ο Χριστόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Μακρυγιάννη.

Στην επανάληψη οι “πολεμιστές” πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες με τους Σαλαμαλίκη (66′), Γκοτσούλια (72′), Σωτηρόπουλο (76′) και φάουλ του Διακάτου λίγο πριν την λήξη, ωστόσο δεν παραβίασαν την εστία του Ζήγκου και αγνοούν τη νίκη για 3ο σερί παιχνίδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Ν.Σαλαμαλίκης): Μακρυγιάννης, Καρκούλιας, Νιάρος, Μπεκίρης, Διακάτος, Ντεντόπουλος (46′ Καρμοκόλιας), Σουρανής (46′ Γκοτσούλιας), Φραγκούλιας, Σωτηρόπουλος, Σκιαδόπουλος (77′ Διακάτος), Β.Σαλαμαλίκης.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος-Πετρόπουλος): Ζήγκος, Μιχαλόπουλος (65′ Μπακάλης), Νιφορόπουλος (54′ Κάτσενος), Γ.Λιάκος (77′ Μητρόπουλος), Αντ.Λιάκος, Αντωνόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Παπουτσής, Χριστόπουλος, Γραμματικόπουλος, Αβράμης

19.auto

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το Λιμνοχώρι δεν κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του…
Cresta Posts Box by CP