Εθνικός Σαγ.-Κεραυνός Α.Β. 2-1: Άλλη μία πολύτιμη νίκη για τους «πολεμιστές»

0

Ο Εθνικός Σαγείκων προσέθεσε άλλους 3 πόντους στο ενεργητικό του, αφού έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι, έφτασε τους 28 βαθμούς, αναρριχήθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Από την άλλη, οι Κυπελλούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Καλύβα.

Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη προηγήθηκε στο 22’ με τον Κασιώνη, αλλά στην επανάληψη οι «πολεμιστές» ανέτρεψαν το εις βάρος σκηνικό και πανηγύρισαν το «τρίποντο», χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίσα στο 63’ και τέρμα του Ανδρεόπουλου στο 81’.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Εθνικός: Κανελλόπουλος, Φωκάς, Διακάτος, Καρκούλιας, Λιακόπουλος (57’ Σαλαμαλίκης), Αυγερινός, Μπεκίρης, Πυρρής, Χρυσανθόπουλος (46’ Γκοτσούλιας), Μπίσα (90’ Φράγγος), Ανδρεόπουλος

Κεραυνός: Χάχαλης, Κανελλόπουλος, Καραχάλιος, Ασκούνης, Σύψας, Μπερτσιάς, Λάγιος, Κασιώνης, Ζαφειρόπουλος, Παπαχριστόπουλος (72’ Χρυσανθόπουλος), Καρβούνης (84’ Παρίσης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πήγασος Μπεγουλακίου και Πανμοβριακός Ριόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και…
Cresta Posts Box by CP