Εθνικός Σαγ.- Λέων Αλ.  0-0: Δεν είχε νικητή το τοπικό ντέρμπι

0

Εθνικός Σαγείκων και Λέων Αλισσού τέθηκαν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά φέτος και τελικά και στον δεύτερο γύρο οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2 το ματς στον Αλισσό).

Το παιχνίδι δεν είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αμφότεροι έπαιξαν για το γόητρο και τη φανέλα. Οι «πολεμιστές» ήταν καλύτεροι, αφού είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες και πίεσαν τον Λέοντα, που βασίστηκε στο αμυντικό πλάνο του και δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Στο 47’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το μαρκάρισμα του Σέρμπου πάνω στον Μπίσα, που τιμωρήθηκε από την κ.Ντάβλα με κίτρινη (ζήτησαν την αποβολή του Σέρμπου), ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπίσα σημάδεψε το δοκάρι του Σταθόπουλου, στην πιο κλασσική ευκαιρία της αναμέτρησης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σαλαμαλίκης): Κανελλόπουλος, Πυρρής, Καρκούλιας, Σαλαμαλίκης (71’ Χρυσανθόπουλος), Αυγερινός, Μπεκίρης, Διακάτος Σ., Διακάτος Σ. (58’ Γκοτσούλιας), Μπίσα, Φωκάς, Ανδρεόπουλος

ΛΕΩΝ (Κουτσογιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Μούτσα, Σέρμπος, Μιχαλόπουλος, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Τραχάνης, Λάτσης, Μ. Σιδέρης, Αλεξόπουλος (66’ Στουπάκης), Χαλούλος (51’ Γιαννακόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αίολος Αγυιάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη…
Cresta Posts Box by CP