Επεισοδιακή νίκη για Αρόη με σούπερ Δεπούντη

0

Ο ΑΠΟ Αρόη πήρε μεγάλη νίκη επί της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου με 4-2 και μάλιστα με ανατροπή, σε ένα παιχνίδι που πέτυχε χατ τρικ ο Σπύρος Δεπούντης.

Η νικήτρια ομάδα έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ.Σακελλαρίου, που απέβαλλε (72’) υπερβολικά τον Αποστόλη Γκοτσόπουλο με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παιχνίδι σε φάση που προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα και ο αντίπαλος ερχόμενος από την πλάτη του, έσκυψε για να διεκδικήσει την μπάλα.

Παράλληλα ο ρέφερι κράτησε το δελτίο του Δεπούντη, για να το δείξει στην αστυνομία, επειδή όπως κάποιος είπε από τους φιλάθλους ότι τον εξύβρισε ο αδερφός του παίκτη(!).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δεπούντης σκόραρε στο 54΄68΄77΄και ο Γεροντίδης στο 85΄, με την Αρόη να ανατρέπει το εις βάρος της 2-0 σε 2-4. Παράλληλα στο 77’ αποβλήθηκε και ο Δεπούντης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ:

Διαμαντόπουλος, Καράπαπας, Ραβαζούλας, Τζωρακολευθεράκης, Ασημακόπουλος, Σύρος , Καμποσιώρας  (80′ Καμπέρης), Γκοτσόπουλος, Παπανελόπουλος  (46′ Νταλάπας) , Γεροντίδης, Δεπούντης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στους 2 ομίλους της Γ' ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP