Ευγένιος Βγενόπουλος: «Νίκη με Άρλα για να μείνουμε ψηλά»

0

Ο Ευγένιος Βγενόπουλος, αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας του Τριταιϊκού, έχει συνεισφέρει και αυτός με την σειρά του, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να βαδίζουν με πορεία πρωταθλητισμού στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας.

Ο Τριταιϊκός έχει πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και σήμερα στις 15.00 δίνει δύσκολο παιχνίδι με την Άρλα εκτός έδρας. Για το συγκεκριμένο ματς ο δεξιός μπακ της ομάδας της Ερυμάνθιας μίλησε στο topikonews.gr και τόνισε τα εξής:

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Άρλα, που είναι καλή ομάδα και αυτό άλλωστε το δείχνει και η βαθμολογική θέση της. Η έδρα της είναι «όπλο», όμως αυτό δεν θα μας εμποδίσει και θα πάμε εκεί με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα μας διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του ομίλου. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάντα στοχεύουμε στους 3 βαθμούς χωρίς να υποτιμάμε καμία ομάδα. Ελπίζω στο τέλος να βγει κάτι καλό από τη φετινή μας πορεία».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο παίκτης του Αετού Πατρών, Δημήτρης Παπαδάτος, αγωνίστηκε πέρυσι στον…
Cresta Posts Box by CP