Εύκολα ο ΝΕΟΛ τους Νέους Έσπερου με MVP Μαρούλη και Αντωνάτο

0
Καταιγιστικός ήταν ο ΝΕΟΛ στο παιχνίδι με τους Νέους Έσπερου, που άνοιξε την αυλαία στην 1η φάση των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα του Ληξουρίου συνέτριψε την ελλιπή ομάδα της Πάτρας με 78-36, που δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Μαρούλης και Αντωνάτος, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Ντούλες και Αθανασόπουλος, Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Τρυφωνόπουλος.

Επόμενη μάχη στην Αλεξιώτισσα το ερχόμενο Σάββατο στις 14:00. Οι Νέοι με νίκη φέρνουν την σειρά στο 2-2, ενώ με νέα επικράτηση του ΝΕΟΛ οι νησιώτες προκρίνονται στα ημιτελικά και περιμένουν αντίπαλο από το νικητή του Νέοι Προμηθέα-Απολλωνιάδα.

Τα δεκάλεπτα: 30-9, 50-19, 65-25, 78-36

ΝΕΟΛ: Αντωνάτος 15(1), Παπαγιάννης 5, Ντούλες 12(3), Συνοδινός 8, Λιάκος 4, Μπέτι, Μουρελάτος 2, Βεργανελάκης, Αθανασόπουλος 10(1), Μαρούλης 22.

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ: Νάτσκος 7, Λ.Καλογιάννης 7(1), Κουτσούκος 2, Αργυρόπουλος 1, Μιχαλόπουλος 10(1), Κυριακόπουλος 5(1), Μπακαφούκας, Σαββόπουλος 4, Κοροβέσης, Α.Καλογιάννης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο παίκτης του ΝΕΟ Ληξουρίου, Γιάννης Ντουλες, μίλησε στο topikonews.gr…
Cresta Posts Box by CP