Ηλίας Κουλογιάννης: “Η Δόξα Χαλανδρίτσας έχει δυνατό ρόστερ”

0

Ο Ηλίας Κουλογιάννης διανύει μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Δόξας Χαλανδρίτσας, που με την σειρά της εντυπωσιάζει στον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ κατηγορίας.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει βρει δίχτυα 11 φορές και συνεχίζει ακάθεκτος, έχοντας ως προσωπική φιλοδοξία να βοηθήσει την ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου να εκπληρώσει τον στόχο της, που για τον Κουλογιάννη είναι η άνοδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Κουλογιάννης στο www.topikonews.gr:

Που οφείλεται η εξαιρετική πορεία της Δόξας Χαλανδρίτσας στο φετινό πρωτάθλημα;

Ηλίας Κουλογιάννης: «Οφείλεται στο καλό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες και ένα δυνατό σύνολο, για αυτό η πορεία μας είναι καλή μέχρι στιγμής και την αξίζουμε.»

Τι σε έκανε να επιλέξεις την Δόξα το περασμένο καλοκαίρι;

Η.Κ.: «Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ότι με ήθελαν και ήταν εξαιρετικοί. Επίσης όπως είπα και πριν η Δόξα είχε πολύ αξιόλογους παίκτες και παράλληλα ωραίο γήπεδο, οπότε οι συνθήκες ήταν ιδανικές.»

Πως βλέπεις το επίπεδο στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, όπου μετέχει και η ομάδα σου;

Η.Κ.: «Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος και υπάρχουν καλές ομάδες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και κάθε αγωνιστική κρύβει δυνατά παιχνίδια, που συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες.»

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν;

Η.Κ.: «Στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την άνοδο. Ως προσωπικό στόχο το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την Δόξα να εκπληρώσει τους στόχους της.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε μία καλή προσθήκη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής…
Cresta Posts Box by CP