Ηρακλής Πατρών: Πήρε Κατριμπούζα, Φράγκο- έρχονται δείπνος και εκλογές

0
Γενική συνέλευση των μελών του Ηρακλή Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1)            Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

2)            Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεκτικής Επιτροπής

3)            Τροποποίηση Καταστατικού

4)            Συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής που θα αναλάβει την διοργάνωση των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του αθλητικού συλλόγου (1930-2020).

Στον αγωνιστικό τομέα, στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι τις επόμενες αγωνιστικές θα βοηθήσουν και αυτοί την ομάδα. Είναι οι Ζαχαρίας Νιάχος, Γρηγόρης Παπαχρυσανθάκης, Ηλίας Μαζαρακιώτης, Νίκος Μπόσμος, Κωνσταντίνος Λοτσάρης και Στέλιος Δημητρουλόπουλος, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστέι ακόμη τη φετινή περίοδο.

Παράλληλα σε ρυθμό προπονήσεων βρίσκονται και οι Δημήτρης Φραγκούλης, Γιάννης Παπασπυρόπουλος, Ανδρέας Φραγκούλιας και Αλέξανδρος Χρονόπουλος, οι οποίοι ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σύντομα θα είναι και αυτοί στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Σπαθή.

Τέλος, χτες ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας με την απόκτηση του έμπειρου μέσου Γιώργου Κατριμπούζα από τον Τριταιικό και του νεαρού τερματοφύλακα Νίκου Φράγκου από τον Πήγασο Πατρων.

Την προσεχή Παρασκευή η διοίκηση του συλλόγου θα παραθέσει δείπνο προς τιμή των ποδοσφαιριστών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η…
Cresta Posts Box by CP