Η «απόδραση» των 11 του Λέοντα Αλισσού

0

Θύελλα Πατρών- Λέων Αλισσού  0-1

Τα γκολ: 63’ Κωνσταντινόπουλος

 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, ο Λέων Αλισσού εκμεταλλεύτηκε αντεπίθεσή του και με αριστοτεχνικό πλασέ του Κωνσταντινόπουλου στο 63ο λεπτό πήρε σπουδαία νίκη στο «Φώτης Αραβαντινός» εις βάρος της Θύελλας Πατρών, που έμεινε μακριά από τα «τρίποντα» για 3ο διαδοχικό ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν τους γηπεδούχους στην 7η θέση και σημείωσαν την 2η εκτός έδρας επιτυχία τους. Η Θύελλα διαμαρτύρεται για την φάση του γκολ, ισχυριζόμενη πως η αντεπίθεση του Αλισσού ξεκινά από επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαρκόπουλο, με τον ρέφερι Τιμολέων να μην καταλογίζει την παράβαση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΥΕΛΛΑ: Τζουραμάνης, Μαρκόπουλος, Ρατσιάτος, Ιωάννου, Νταγιούκλας, Αρφαράς, Βλασόπουλος, Κουνάβης, Ρούντος (71’ Θεοδοσόπουλος), Πανταζής (51’ Παπαδόπουλος), Θεοδωρόπουλος (30’ Ηλιόπουλος)

ΛΕΩΝ: Χρανιώτης, Καλιάμης, Μιχαλόπουλος, Σέρμπος, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Χαλούλος (73’ Μούτσα), Σιδέρης (77’ Καταρτζόπουλος), Γιαννακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (90’ Παναγόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα γκολ: 29’ Μπερτσιάς, 35’ Ν. Γραμματικόπουλος, 61’ Γ. Γραμματικόπουλος,…
Cresta Posts Box by CP