Η Αχαϊκή θριάμβευσε με Ατρόμητο, ο Κεραυνός στο +5 από τον Άρη Πατρών

0
Ολοκληρώθηκε για φέτος η Α΄ κατηγορία με την 14η αγωνιστική να έχει μεγάλη πρωταγωνίστρια την ομάδα της Αχαϊκής, που με γκολ των Σουρανή και Μωραϊτη “άλωσε” τα Ζαρουχλέικα στο ντέρμπι του 1ου ομίλου με τον Ατρόμητο Πατρών.

Η Θύελλα νίκησε την Δόξα στην Χαλανδρίτσα και πέρασε μόνη πρώτη, ενώ “διπλά” πέτυχαν Δόξα Παραλίας και Αναγέννηση Πατρών απέναντι σε Εθνικό Σαγείκων και Πήγασο αντίστοιχα. Στον 2ο όμιλο, ο Κεραυνός ζορίστηκε από την ανεβασμένη Α.Ε. Δρέπανου, αλλά επιβλήθηκε με 2-1 και πλέον ο Άρης απέχει 5 πόντους από την ομάδα του Αγίου Βασιλείου, αφού νίκησε με 3-1 τον Δαβουρλή και εκμεταλλεύτηκε το “Χ” του Αετού Πατρών με το Ζαβλάνι/Αίας, περνώντας στην 2η θέση.

Το Πάτραι με γκολ του Αναγνώστου ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Αναγέννησης Ψαθόπυργου, ενώ η Θύελλα Αιγίου μετά από 2 σερί ήττες επικράτησε άνετα επί του Φοίνικα Ζήριας στην έδρα της με 3-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην 14η αγωνιστική:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αστέρας Τσουκαλεΐκων-Τριταιϊκός 3-0 α.α.

Πήγασος-Αναγέννηση Πατρών 2-4

Εθνικός Σαγεΐκων-Δόξα Παραλίας 0-3

Δόξα Χαλανδρίτσας-Θύελλα Πατρών 0-2

Ατρόμητος Πατρών-Αχαϊκή 0-2

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Άρης Πατρών-Δαβουρλής Κ΄92 3-1

ΑΠΣ Πάτραι-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-1

Θύελλα Αιγίου-Φοίνικας Ζήριας 3-0

Αετός Πατρών-Ζαβλάνι/Αίας 1-1

Δρέπανο-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-2

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσα από το "μάτι" του www.topikonews.gr τις…
Cresta Posts Box by CP