Η Δύμη έκανε το “break”

0

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο ΑΟ Δύμης χτες το βράδυ στο κλειστό της Ολυμπιάδας, αφού μπήκε με το δεξί στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου, “σπάζοντας” την έδρα της Ολυμπιάδας με 62-58, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως στο αμυντικό κομμάτι.

Οι παίκτες του Φίλιππου Ροδόπουλου έκαναν το 2-1 στη σειρά και την προσεχή Κυριακή υποδέχονται την ομάδα του Γιάννη Δίπλαρου. Σε περίπτωση νίκης θα προκριθούν στον τελικό της διαδικασίας, όπου περιμένει ήδη η Απολλωνιάδα. Βέβαια, δεν θα γίνουν τελικοί αγώνες, με την προϋπόθεση ότι ο Γλαύκος θα παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Από πλευράς νικητών ξεχώρισαν οι Χρυσανθακόπουλος, Μαντάς και Κολλιόπουλος, ενώ από τη μεριά των “πορτοκαλί” προσπάθησαν οι Τουλάτος, Κουμανιώτης και Χατζηκάλφας.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 26-34, 42-44, 58-62

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δίπλαρος): Τουλάτος 17 (1), Χατζηκάλφας 10 (1),Κουμανιώτης 9 (2), Αδαμόπουλος 9,  Λάνταβος 6, Σωτηρόπουλος 4, Γιαλελής 3 (1),  Μάργελος, Παπανικολάου
ΔΥΜΗ (Ροδόπουλος): Χρυσανθακόπουλος 18 (2), Μαντάς 12 (1), Παναγιωταρόπουλος 9 (1),  Κολλιόπουλος 9 (1), Πανίτσας 6, Λιάκος 5.Στεφανόπουλος 3 (1)
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Απόψε στις 20.30 στο κλειστό της Ταραμπούρα, η Ολυμπιάδα θα…
Cresta Posts Box by CP