Η φετινή Γ΄ΕΠΣΑ αποτυπωμένη σε αριθμούς!

0
Τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο δεν λένε πάντοτε την αλήθεια, αλλά τις περισσότερες φορές αποτυπώνουν την εικόνα σε ένα πρωτάθλημα. Επιπλέον είναι «άγραφος νόμος» ότι άλλοι πάνε «τρένο», άλλοι θέλουν να ξεχάσουν την σεζόν και άλλοι βρίσκονται πάντα στην μέση, με την γεύση να είναι γλυκόπικρη.

Πάμε λοιπόν να δούμε μέσω των στατιστικών τα συν και τα πλην, έπειτα από την ρίψη στην αυλαία της Γ ΄κατηγορίας.

Δόξα χωρίς «φρένα» και διώκτες με πυγμή

Κατά γενική ομολογία η άτρωτη πρωταθλήτρια Δόξα Νιφορεΐκων ήταν η καλύτερη ομάδα για φέτος. Με 77 γκολ ενεργητικό και 16 παθητικό κατάφερε να παρουσιάσει την καλύτερη επίθεση και άμυνα, ενώ είχε και τις περισσότερες νίκες (21). Η Αστραπή ακολουθεί σε αυτό το σκέλος με 18 νίκες. Την δεύτερη πιο «καυτή» γραμμή κρούσης την είχε η Καλλιθέα με 62 γκολ και τα 25 τα σημείωσε ο πρώτος «κανονιέρης» της Γ΄ΕΠΣΑ, Κώστας Δημητρακόπουλος. Λατρεία στην ισοπαλία είχαν Άβυθος Αιγιαλείας και Καλλιθέα με 6 έκαστος.

Οι αρνητικοί πρωταγωνιστές

Η ουραγός ΑΕΚ Πατρών είχε τις λιγότερες νίκες (2) και την χειρότερη επίθεση, σκοράροντας 26 φορές. Την χειρότερη άμυνα διέθετε ο Σπάρτακος με 101 γκολ παθητικό, ενώ Σκεπαστό και Μετόχι ήταν αποκαρδιωτικοί μακριά από τα «σπίτια» τους, με μόλις 1 νίκη στα εκτός.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Λεωνίδας Γεροντίδης μαζί φυσικά με καλούς συνεργάτες και ανιδιοτελή…
Cresta Posts Box by CP