Θετικό αποτέλεσμα και καλές γιορτές για Μέγα Δικέφαλο

0

Ο Μέγας Δικέφαλος αντιμετώπισε το Σάββατο τον Αστέρα Τέμενης εκτός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2, σε ένα παιχνίδι που όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Σουγλέρη έφτασε τους 17 βαθμούς και συγκατοικεί με τον Ποσειδώνα στην 8η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, έχοντας ξεφύγει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι που ήθελαν μόνο νίκη, αφού βρίσκονται σε δεινή θέση μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 6’ πήραν κεφάλι στο σκορ, χάρη σε τέρμα του έμπειρου Βλάχου. Στο 12’ ο Ηλίας Πυρρής έφερε το ματς σε ισορροπία και ο Σουγλέρης ανέτρεψε τα δεδομένα για τους «κιτρινόμαυρους» στο 24’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 37’ από τον Δ.Καλαμαρά.

 

ΑΣΤ. ΤΕΜΕΝΗΣ (Μπάλας): Παναγιωτόπουλος, Κατσαούνης, Θεοδωρόπουλος, Φάκος, Κ. Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Βλάνταν (55’ Σκαρτσίλας), Ιβάνοφ, Τάφα, Δ.Καλαμαράς, Βλάχος

ΜΕΓΑΣ ΔΙΚ. (Σουγλέρης): Τ.Πυρρής, Β.Κούβελας, Η.Πυρρής, Κουτσουμπελίτης, Μιχαλόπουλος, Ράφτης, Καπανδρίτης, Μ.Ανδρεόπουλος, Γιάννι (40’ Νικολόπουλος), Τσώνης, Σουγλέρης (75’ Μπεξης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αν η Παναχαϊκή αποτελεί για την Πάτρα και την ευρύτερη…
Cresta Posts Box by CP