Θόδωρος Μυλωνάς: «Απλά μια υπέροχη εμπειρία»

0

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα κατάφερε το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας, που κατέκτησε το φετινό σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων και δόξασε την πόλη μας, που κατέκτησε για πρώτη φορά το τρόπαιο στο συγκεκριμένο επίπεδο αγώνων.

Ο Θόδωρος Μυλωνάς της Αχαϊκής, που ήταν από τους διακριθέντες αυτής της επιτυχίας, μίλησε στο topikonews.gr για την συγκεκριμένη υπέρβαση και εξέφρασε τα συναισθήματα του από όλα όσα έζησε.

«Η εμπειρία που έζησα με το σχολείο και συγκεκριμένα με τους συμπαίκτες μου ήταν απλά υπέροχη και μαγική από την αρχή. Συγκεκριμένα τις δύο ημέρες που βρεθήκαμε στη Βέροια, ήρθαμε όλοι πιο κοντά και αυτό φάνηκε εντός γηπέδου, γιατί αποκτήσαμε χημεία, που ήταν αρκετή να μας οδηγήσει στο τρόπαιο. Νιώθω περήφανος για αυτό που καταφέραμε με τα παιδιά, αφού δεν το έχει καταφέρει ξανά σχολείο της Πάτρας και είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό στις καρδιές μας.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η είδηση που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και…
Cresta Posts Box by CP