Θύελλα Αιγίου- Αναγέννηση Ψαθ. 2-0: Όσο κερδίζει τόσο πλησιάζει την σωτηρία

0

Την 8η συνολικά νίκη της και 4η διαδοχική στο πρωτάθλημα πέτυχε η ανεβασμένη Θύελλα Αιγίου, που «λύγισε» στην αντίσταση της Αναγέννησης Ψαθόπυργου με 2-0. Από τη μία, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή θέση και μόνο με νίκη στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Αιγίου εκτός έδρας θα παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας.

Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου προηγήθηκε στο 53’, με τον Αντώνη Παξιμάδη και στο 89’ ο Χριστόπουλος πραγματοποίησε το 2-0, όμως η Αναγέννηση διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ στην εν λόγω φάση. Ο Φράγγος προσπάθησε να παραβιάσει την εστία της Θύελλας, όμως δεν τα κατάφερε και ο Μπάρδης σκόραρε στο 83’, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας του Ερρίκου Μαράτου έκανε ο Μηλάτος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Θύελλα Αιγίου (Αθανασίου): Κοντογεώργος, Σκιαδάς (56΄Χριστόπουλος), Α.Παξιμάδης, Γ.Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Καυγάς, Δημόπουλος (76΄Καραμήτσος), Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης (75΄Γιαννόπουλος), Σωτηρόπουλος

Αναγέννηση Ψαθ. (Μαράτος) : Μυλωνόπουλος, Γογγολίδης , Ραμαντάνης, (80΄Γαρουφαλής), Χίνκου (62΄Κανελλόπουλος), Στούπας, Μπάρδης, Μπαλής Θ. (56΄Κασσιάρας),Κωστόπουλος Π, Μηλάτος, Παπαζαφείρης, Φράγγος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 9η επιτυχία της στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε η Θύελλα…
Cresta Posts Box by CP