Θύελλα Αιγίου- Απόλλων Αιγίου 2-1: Ανέβηκε στην 5η θέση με ανατροπή!

0

Η Θύελλα Αιγίου επικράτησε επί του Απόλλωνα Αιγίου/Συνοικισμού με 2-1 και πήρε μια μίνι ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, ενώ παράλληλα αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον Ατρόμητο Πατρών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 12′ με τον Κολάρο και τελικά προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0, χάρη σε τέρμα του Παπαδημητρόπουλου στο 35′. Στην επανάληψη ο Μάζης (62΄) έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία, με τον Απόλλωνα να διαμαρτύρεται για φάουλ στην αρχή της φάσης (ο Παλαιολογόπουλος δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο και το ματς διακόπηκε για λίγο).

Στο 72′ ο Αρβανίτης έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, που επανήλθαν στις επιτυχίες, μετά την ήττα στο Λιμνοχώρι. Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” παρέμειναν στον “πάτο” της βαθμολογίας.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Δημόπουλος (86΄ Λ. Λαλαής), Ι. Παξιμάδης, Αντ. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος (46΄ Νταλάκος), Καραμήτσος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης (82΄ Μακρυγιαννάκης), Αρβανίτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ. (Γ. Παλαιολογόπουλος): Μυλωνάς, Κοτσαύτης, Παπαδιονυσίου (88΄ Λιακόπουλος), Παπαβραμόπουλος, Μικές, Βερβέρογλου, Τρακαδάς, Παπαδημητρόπουλος (65΄ λ.τ. Μπακατσέλος), Κολάρος, Χένρι, Θεοτοκάτος (84΄ Σανδραβέλης).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πανμοβριακός Ριόλου δεν κατάφερε να "αποδράσει" με το "διπλό"…
Cresta Posts Box by CP