Θύελλα Αιγίου-Αχαϊκή 3-2: Έκαναν άνω-κάτω το πρωτάθλημα τα «τρελά μωρά» του Αθανασίου

0

Η Θύελλα Αιγίου πραγματοποίησε την έκπληξη της 19ης στροφής της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας, αφού έριξε στο καναβάτσο την πρωτοπόρο Αχαϊκή με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή και πέτυχε την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα, που την γεμίζει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, προκειμένου να κυνηγήσει με αξιώσεις την παραμονή.

Από την άλλη, η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς «πλήρωσε» το κακό πρώτο ημίχρονο και την επιθετική δυστοκία στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, όπου σημάδεψε το δοκάρι του Κοντογεώργου στο 74’ με τον Μαντά και στο 77’ με τον Αγγελόπουλο. Ο Μεντζελόπουλος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά στο 17’, όμως στο 28’ ισοφάρισε ο Διαμαντόπουλος και στο 35’ ο Αρβανίτης ανέτρεψε τα δεδομένα. Στο 53’ ο Μεντζελόπουλος αποβλήθηκε και δύο λεπτά μετά ο Αρβανίτης σκόραρε ξανά από το σημείο του πέναλτι για το 3-1. Ο Βαβάτσικος «χτύπησε» στο 65’ και από εκεί και πέρα τα «καναρίνια» έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν το προβάδισμα και έμειναν άπραγα βαθμολογικά.

Οι συνθέσεις…

Θύελλα Αιγίου (Αθανασίου): Κοντογεώργος, Γ.Παξιμάδης, Α.Παξιμάδης, Σκιαδάς, Σακελλαρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (76’ Γιαννόπουλος), Χριστόπουλος, Καυγάς, Μακρυγιαννάκης, Αρβανίτης (85’ Δαυλάς)

Αχαϊκή (Σχοινάς): Πάγκαλος, Ντάζος (46’ Λιβάνης), Κωστής, Μεντζελόπουλος, Τσολόπουλος, Τσίμπιτσης, Γεωργόπουλος (46’ Αποσκίτης), Βαβάτσικος, Μαντάς, Αγγελόπουλος, Καρράς (52’ Στεφανόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άλλος ήθελε το «τρίποντο» και τελικά άλλος το πήρε, αφού…
Cresta Posts Box by CP