Θύελλα Αιγ.- Ατρόμητος Π. 2-3: «Χτυπάνε» πρωτάθλημα οι «πορτοκαλί»

0

Ο Ατρόμητος Πατρών πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το γήπεδο της Αβύθου, παίρνοντας αγχωτική νίκη απέναντι στο αντίπαλο δέος της Θύελλας Αιγίου, που παλεύει με νύχια και δόντια για την παραμονή της.

Το τελικό 3-2 καταδεικνύει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ατρόμητος, ωστόσο κατάφερε να σταθεί όρθιος και σε συνδυασμό με την ήττα της Αχαϊκής στην έδρα του Πανμοβριακού μείωσε στον πόντο και θα δώσει τα πάντα για τον τίτλο στις 4 εναπομείνασες αγωνιστικές.

Οι «πορτοκαλί» προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Α.Παξιμάδη στο 5’ και ισοφαρίστηκαν στο 34’ από τον Χριστόπουλο. Παρόλα αυτά, πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 3-1, αφού οι Τσάλτας στο 38’ και Ρουγκάλας στο 43’ παραβίασαν την εστία της Θύελλας.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 60’, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρβανίτη, αφού στη συνέχεια δεν ευδοκίμησε κάποια από τις επιθετικές τους απόπειρες και ο Ατρόμητος πανηγύρισε την σπουδαία νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Θύελλα Αιγ. (Αθανασίου): Κοντογεώργος, Ι. Παξιμάδης, Καυγάς,  Σακελλαρόπουλος, Αντ. Παξιμάδης, Χριστοδουλόπουλος, Μακρυγιαννάκης (67΄ Καραμήτσος), Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος, Ν. Διαμαντόπουλος, Χριστόπουλος.

Ατρόμητος Π. (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος, Ζήσι, Μανθόπουλος, Μολφέτας, Παπαγεωργίου, Ρουγκάλας, Τσάτος, Αναγνώστου (76’ Γιαννόπουλος), Μούτσα (85’ Γρουζής), Τσάλτας (61’ Κωνστάντιος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Άρης Πατρών δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση Πατρών, η οποία…
Cresta Posts Box by CP