Θύελλα Π.-Αχαϊκή 1-1: Στάση στο «Φ.Αραβαντινός» για τα «καναρίνια»

0

Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά η Αχαϊκή δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της πεισματάρας Θύελλας Πατρών και πέταξε 2 βαθμούς στο «Φ.Αραβαντινός», μένοντας στο 1-1. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στην κορυφή, αλλά προβλημάτισε εκ νέου σε άλλο ένα εκτός έδρας ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 4’ με τον Τάσο Καρρά, όμως η Θύελλα δεν πτοήθηκε από την εν λόγω εξέλιξη και στο 19’ έφερε το ματς στα ίσια, με θύτη τον Σπήλιο Πανταζή, που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Βλασσόπουλου και νίκησε τον Πάγκαλο. Στο 38’ ο Βλασσόπουλος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε και οι άνθρωποι της Θύελλας διαμαρτύρονται, θεωρώντας ότι ο παίκτης πήρε την μπάλα ενώ καλυπτόταν.

Στην επανάληψη, ο Αποσκίτης αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 63’, ο Μαρκόπουλος δεν πάσαρε στον αφύλακτο Ρούντο, τελείωσε μόνος την φάση και δεν βρήκε στόχο στο 82’ και στο 88’ ο Ρούντος σούταρε και ο Πάγκαλος απέτρεψε την μπάλα από τα δίχτυα. Στα μείον συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Αντρέα Μαντά. Από την Θύελλα ξεχώρισαν οι Γκοτσόπουλος, Πανταζής, Ρούντος και Πανίτσας, ενώ από την Αχαϊκή καλή απόδοση είχαν οι Ντάζος και Λιβάνης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΘΥΕΛΛΑ (Νικολόπουλος): Γιάνναρης, Μαρκόπουλος, Γκοτσόπουλος, Ιωάννου, Δημόπουλος, Πανίτσας (77’ Σουβαλιώτης), Αρφαράς, Ρούντος, Τσέλα (63’ Γιαννόπουλος), Πανταζής (83’ Νταγιούκλας)

ΑΧΑΪΚΗ (Σχοινάς): Πάγκαλος, Δενδρινός, Ντάζος, Κωστής, Λιβάνης, Μαντάς (39’ λ.τ. Μαντάς), Στεφανόπουλος, Παπαδάτος (53’ Αγγελόπουλος), Βαβάτσικος (81’ Σουρανής), Καρράς, Αποσκίτης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη κόντρα στον Δαβουρλή Κ’ 92 πέτυχε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας,…
Cresta Posts Box by CP