Και όμως πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Σπυράκο…

0
Ο Σπυράκος δεν είναι κοντά μας και συμπληρώνονται 365 ημέρες από τότε που ένας επίγειος “άγγελος” έκανε το ταξίδι στην αιωνιότητα.

Προσωπικά είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω αυτό το παιδί, αφού ήμασταν συμμαθητές στο Λύκειο και μάλιστα μοιραζόμασταν την τελευταία χρονιά το ίδιο θρανίο και στην πενθήμερη το ίδιο δωμάτιο. Αυτή την εικόνα έχω κρατήσει μέσα μου για τον Σπύρο και ποτέ δεν θα την αλλάξω.

Μόνιμο χαμόγελο, αμέτρητες πλάκες και ποτέ απαισιοδοξία. Όταν πήγαινε η κουβέντα μας σε σοβαρά ζητήματα θυμάμαι πάντα μου έλεγε: “Θα το παλέψουμε ρε Γιάννο. Αισιοδοξία και υγεία και όλα έρχονται”. Δυστυχώς όμως η ¨π…α” η ζωή μας ανατρέπει τα σχέδια και ο πόνος είναι αβάσταχτος όταν “φεύγει” ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες.

Αυτό το Σάββατο στις 08.15 π,μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου των Ζαρουχλείκων τιμούμε άπαντες τον Σπυράκο, αφού θα τελεστεί η το ετήσιο μνημόσυνο.

Του Γιάννη Γεωργακόπουλου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας πραγματοποίησε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού από χθες…
Cresta Posts Box by CP