Καλλιθέα-Ψηλαλώνια  0-0

0

Μοιρασιά είχαμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, όπου η Καλλιθέα φιλοξένησε στο Ντα Λουζ της Οβρυάς τα Ψηλαλώνια και το ματς έληξε χωρίς τέρματα.

Το παιχνίδι κινήθηκε στην σκοπιμότητα και στην δύναμη και οι κλασσικές ευκαιρίες δεν ήταν πολλές. Η Καλλιθέα έχασε μεγάλη φάση στο 15’, με τον Κολοβούρη να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ στο 86’ ο Λίτης απέκρουσε την μπάλα εντυπωσιακά σε σουτ του Κουλογιάννη, που είχε πάρει τροχιά προς τα δίχτυα.

Η Καλλιθέα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 42 πόντους, ενώ τα Ψηλαλώνια συγκατοικούν στην 3η θέση με την Δόξα Πατρών στους 44 βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Καλλιθέα: Μούζος, Μητρόπουλος (55’Νικολόπουλος Γ.), Π.Νικολόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Παπαδιονυσίου, Κορκόντζηλας, Κατσαρής, Τσαλπατούρος, Κουλογιάννης, Μακρυπόδης (46’ Ντάλτας), Κολοβούρης (67’ Αντωνόπουλος)

Ψηλαλώνια: Λίτης, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος (73’ λ.τ. Τερζής), Παλούμπης, Κούτρας, Παναγόπουλος, Σπυρόπουλος, Τσεκούρας (86’ Ζέζας), Γασπαρινάτος, Κατσιούρας, Θεοδοσόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, που ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο…
Cresta Posts Box by CP