Καταιγιστικός ο Λέων Αλισσού

0

Επιστροφή στις νίκες μετά από καιρό για τον Λέοντα Αλισσού, που έριξε στο καναβάτσο τον Δαβουρλή με 3-0, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Στο 22΄ο Μιχαλόπουλος αστόχησε σε πέναλτι και το ημίχρονο έμεινε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο 56΄ο Ξυπολιάς παραβίασε την εστία του Κοκοτσή για το 1-0 και στο 74΄ο Μιχαλόπουλος διπλασίασε το προβάδισμα των “πορτοκαλί”, ρεφάροντας το χαμένο πέναλτι. Στο 85΄ο Μανούσος σκόραρε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και ο Λέων επανήλθε δυναμικά στα “τρίποντα”.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΛΕΩΝ (Πετρόπουλος Α.): Τσάκωνας, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Μεντζελόπουλος, Τραχάνης, Λαζανάς, Μ. Σοφιανός (87’ Βλάχος), Ράθωσης (56’ Ραμαντάνης), Μιχαλόπουλος (90’ Ι. Σοφιανός), Ξυπολιάς (83’ Δρούσκας), Αναγνωστόπουλος.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Κατριμπούζας Δ.): Κοκοτσής, Ανδρεοσόπουλος (69’ Κουμπουρλής), Κοτσιάι (64’ Βετούλας), Μανούσος, Σπηλιόπουλος, Πρέμτο, Κούστας, Καραμπούλας, Ζαφειράκης (89’ Μακρής), Λιμάτσι, Τσότρας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δόξα Χαλάνδρίτσας κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με αντίπαλο…
Cresta Posts Box by CP