Κεραυνός-Ατρόμητος Π. 2-1: Καρβούνης και Γραμματικόπουλος οδήγησαν τον Κεραυνό στο τρόπαιο

0

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου κατέκτησε τον φετινό τίτλο στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού επικράτησε κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών με 2-1 και δεν τον άφησε να κατακτήσει το τρόπαιο για 2η διαδοχική φορά, αφού πέρυσι είχε ηττηθεί από τον Άρη Πατρών.

Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο μέρος. Ο Καρβούνης σκόραρε στο 62’, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και στο 77’ ο Μηλάτος αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Κεραυνό με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά, ο Νίκος Γραμματικόπουλος «χτύπησε» στην αντεπίθεση και με ένα εξαιρετικό τέρμα στο 80’ έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη.

Ο Ατρόμητος πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και μείωσε με τον Μούτσα στο 91’, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει τον τελικό στην παράταση και ο Κεραυνός πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, 1 χρόνο μετά την κατάληψη του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γαβριήλ Τζουανόπουλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Τσιπιανίτης): Xάχαλης, Κανελλόπουλος, Ασκούνης, Ζαφειρόπουλος Καραχάλιος, Μηλάτος, Μπερτσιάς, Καραχανίδης (60΄ Καρβούνης), Γραμματικόπουλος, Παπαζαφείρης (60΄ Παπαχριστόπουλος), Παρίσης (86΄ Βαλσαμής),

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μολφέτας (81΄ Γκότσης), Γιαννόπουλος (61΄ Ασημακόπουλος), Μανθόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζίσι, Κωνστάντιος (66΄ Γρουζής), Τσιάτο, Τσάλτας, Αναγνώστου, Μούτσα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το στολίδι της Παντανάσσης, το γνωστό σε όλους τους Πατρινούς…
Cresta Posts Box by CP