Κερδισμένοι Ελπίδες και Άγιος Δημήτριος!

0

Ολοκληρώθηκε χθες η 12η αγωνιστική πράξη της φετινής Γ1 ΕΣΚΑ-Η όσον αφορά στον 2ο όμιλο της κατηγορίας και 2 στροφές προτού πέσει η αυλαία στην κανονική διάρκεια το τοπίο έχει ξεθολώσει για τα καλά.

Ο Κεφαλληνιακός επικράτησε κόντρα στην Ήρα Προαστείου και έφτασε τις 11 νίκες σε 12 παιχνίδια, ενώ οι Ελπίδες πήραν το ντέρμπι από τον Διαγόρα Βραχνείκων και θα βρίσκονται στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Ο Άγιος Δημήτριος ξεπέρασε τον σκόπελο του Αχαιού Σαραβαλίου και πανηγύρισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ τα Αστέρια Αχαϊας νίκησαν τα Ροίτικα και πλέον στρογγυλοκάθονται στην 3η θέση.

Αν κάνουν το 2/2 στις εναπομείνασες ισάριθμες αγωνιστικές θα δώσουν το παρών στα πλέι οφ, αφήνοντας τον Διαγόρα στην 4η θέση. Η ομάδα του Ανδρέα Σουλιντζή θέλει 2/2 και στραβοπάτημα των Αστεριών, αφού στην ισοβαθμία με το συγκρότημα του Χρήστου Σαράντη υπερτερεί.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Ελπίδες- Διαγόρας 66-48

Κεφαλληνιακός- Ήρα 61-55

Αστέρια- Ροίτικα 47-34

Άγιος Δημήτριος-Αχαιός Σαρ. 40-34

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 ματς)

1 Κεφαλληνιακός 23

2 Ελπίδες 21

3 Αστέρια Αχαϊας 20

4 Διαγόρας Βραχνείκων 19

5 Ήρα Προαστείου 16

6 Άγιος Δημήτριος 16

7 Ροίτικα 14

8 Αχαιός Σαρ. 14

Τα Ροίτικα ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -1…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Α.Ο. Αργυρά πήρε το ντέρμπι με την Δάφνη Πατρών,…
Cresta Posts Box by CP