Κράτησε Κουλογιάννη, Ζαχαράτο, Λιακόπουλο απέκτησε και Κόλλια!

0
Η Δόξα Χαλανδρίτσας σκοπεύει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της και παράλληλα κινείται προσεκτικά με προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ο Ηλίας Κουλογιάννης που ήταν 1ος σκόρερ της Δόξας και οι πολύτιμες μονάδες Σάκης Ζαχαράτος και Θόδωρος Λιακόπουλος παραμένουν στις τάξεις του συλλόγου, ενώ ανακοινώθηκε ο Πάνος Κόλλιας, που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Βίδοβας και μπορεί να προσφέρει λύσεις στην θέση του επιτελικού μέσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Χαλανδρίτσας:

”Ο Α. Π. Σ. Δόξα Χαλανδρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει και την έναρξη της συνεργασίας της μ έναν εξαιρετικό μεσοεπιθετικό τον Παναγιώτη Κολλια από τον Απόλλων Βιδωβας!

Παράλληλα ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τον ποδοσφαιριστες Κουλογιάννη Ηλία Λιακοπουλο Θεόδωρο Διονύση Ζαχαράτο!

Η παρουσία του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας στο ροστερ της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν θεωρήθηκε απαραίτητη, καθώς ο παίχτης είναι ικανός να κάνει τη διαφορά με τις αγωνιστικές του ικανότητες στην μεσοεπιθετική γραμμή μας που με την προσθήκη του Παναγιώτη Κολλια θα κάνουν την καλύτερη επίθεσή της περσινής χρονιάς ακόμα δυνατότερη.

Επίσης η διατήρηση των Λιακοπουλου και Ζαχαράτο εκ των βασικών στελεχών της περσινής ομάδας μας δίνει τα εχέγγυα για ανάλογη πορεία και φέτος!! Τους ευχόμαστε πάντα υγιείς πανυγηρίζοντας πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιώργος Πετρόπουλος πήρε την ελευθέρας του από τον Διαγόρα…
Cresta Posts Box by CP