Κρήνη ΄97: Παραμονή Ξενούλη, βασικού κορμού- Πήρε Πετούση, Κοντόγιωργα, Δροσάτο

0
Η Κρήνη ΄97 με συνοπτικές διαδικασίες και παίζοντας όμορφο μπάσκετ ανέβηκε δίκαια στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, μέσω των πλέι οφ ανόδου της Β΄ΕΣΚΑ-Η και συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ο “αρχιτέκτονας” της φετινής ομάδας, Άρης Ξενούλης, παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού σωματείου, όπως και ο βασικός κορμός του ρόστερ, οπότε η ομάδα κερδίζει σε χημεία και ομοιογένεια. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι προσθήκες των έμπειρων Πετούση και Κοντόγιωργα και του Δροσάτου του Ποσειδώνα Παραλίας.

Επιπλέον στην Κρήνη ΄97 δεν θα συνεχίσουν οι Κουκουλομάτης, Λιάσσας και Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η Κρήνη 97 με μπροστάρηδες διοικητικά  την οικογένεια Μαυρομάτη, αλλά και την στήριξη όλης της τοπικής κοινότητας, χτίζει την ομάδα που θα συμμετάσχει στην Α2 ΕΣΚΑΗ, με στόχο την δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου.

Έτσι λοιπόν ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον πετυχημένο προπονητή  Άρη Ξενούλη (με βοηθό του τον Ηλία Μπαραμπάτη),ενώ θα συνεχίσουν στην ομάδα σχεδόν το σύνολο των βασικών συντελεστών της περσινης ανοδου.

Έτσι ανανέωσαν οι Στούμπανος Κ. και Στούμπανος Θ.,  Μισσιώνης Αθ.  Μανωλόπουλος Π, Γεωργακόπουλος Γ., Νικολάου Α., Μπιλιάνης Γ του Κ και Μπιλιάνης Γ.του Σ, Στεφανίδης Λ. Καραβίτης Θ.

Επίσης αποκτήθηκαν ο Νίκος Πετούσης από την ΕΑ Παραλίας, Αντρέας Κοντόγιωργας από τον Πήγασο , ο Μπάμπης Δροσάτος από τον Ποσειδώνα Παραλίας.

Τέλος αποχώρησαν οι Λιάσσας Λ.,Κουκουλομάτης Θ και Γεωργιάδης Θ. τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια της μπασκετικής διαδρομής τους.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Νίκος και Γιώργος Γραμματικόπουλος πραγματοποίησαν σεζόν-"χρυσάφι" με τις ομάδες του…
Cresta Posts Box by CP