Κύπελλο (pre game): Ραντεβού με την ιστορία οι Νέοι της Παναχαϊκής

0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β.- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ20 (15.00, “Θ.Χρυσανθόπουλος”, Ρηγόπουλος)

Σήμερα στις 15.00 διεξάγεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο “Θ.Χρυσανθόπουλος”, όπου ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου θα υποδεχθεί τους Νέους της Παναχαϊκής, που αναμφίβολα αποτελεί την έκπληξη του θεσμού, με την πορεία που έχει διανύσει μέχρι να φτάσει εδώ. Ο Κεραυνός προέρχεται από νίκη κόντρα στην Θύελλα Αιγίου και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ οι μικροί “κοκκινόμαυροι” έφεραν 0-0 στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό για το πρωτάθλημα.

ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΑΓΕΪΚΩΝ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (15.00, Δημ. Στάδιο Κάτω Αχαγιάς, Μακρυπόδης)

Στον έτερο ημιτελικό, ο Εθνικός Σαγείκων υποδέχεται τον Ατρόμητο Πατρών, αλλά όχι στην φυσική του έδρα, αφού το ματς θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαγιάς, ελέω τιμωρίας των “πολεμιστών”. Η ομάδα του Εθνικού προέρχεται από μεγάλη νίκη με την Αναγέννηση Πατρών, που προήλθε χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Από την άλλη, ο Ατρόμητος Πατρών “τρέχει” ρεκόρ 12 συνεχών επιτυχιών, κυνηγάει την Αχαϊκή και έχει βλέψεις πρωταθλητισμού, ενώ θα τα δώσει όλα, για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Α1 ΕΣΚΑ-Η συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής…
Cresta Posts Box by CP