Κώστας Βαλουξής: “Δύσκολη η νίκη μας κόντρα στον Άρη”

0

Η Ολυμπιάδα Πατρών υποδέχθηκε χθες το απόγευμα τον Άρη Θεσσαλονίκης και παρότι επικράτησε με 3-1 για την 15η αγωνιστική της Α2 Εθνικής βόλει Ανδρών (1ος υποόμιλος του Β΄ομίλου)  το παιχνίδι έκρυβε δυσκολίες.

Ο Κώστας Βαλουξής, που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του Άκη Δαρείου στην θέση του πασαδόρου μίλησε για την χτεσινή επικράτηση των “οράνιε” και γενικότερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της πατρινής ομάδας.

“Το χτεσινό ματς με τον Άρη ήταν πολύ δύσκολο, παρότι πήραμε τη νίκη με 3-1. Ο Άρης είναι ένα νεανικό σύνολο, που παίζει ελεύθερα και ήταν πολύ καλός στην υποδοχή και την άμυνα. Τώρα όσον αφορά τους στόχους της ομάδας μου είναι το κυνήγι της 1ης θέσης, αφού ο πρωταρχικός μας σκοπός, δηλαδή η άνοδος στην pro league έχει ήδη επιτευχθεί. Επίσης, θέλουμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ζορίστηκε κόντρα στο αντίπαλο δέος του…
Cresta Posts Box by CP