Λέων Αλισσού-Κεραυνός Α.Β. 2-1: Από νίκη σε νίκη τα «λιοντάρια»

0

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Λέων Αλισσού, που έριξε στο καναβάτσο και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με 2-1 και σημείωσε την 3η σερί νίκη του, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Αλεξόπουλος με πέναλτι στο 59’ (στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Χάχαλης) έβαλε σε θέση οδηγού τα «λιοντάρια» και στο 72’ ο Λάτσης έκανε το 2-0, σε μία φάση που ο Καραχανίδης είχε τραυματιστεί και ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι επέτρεψαν στον Κανελλόπουλο να σκοράρει, τηρώντας το fair-play.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία της Ντάβλα έχουν οι φιλοξενούμενοι, που υπέστησαν την 2η διαδοχική ήττα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Λέων (Κουτσογιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Σέρμπος, Μιχαλόπουλος (62’ Κωνσταντινόπουλος), Νικολόπουλος, Καλιάμης, Σιδέρης, Τραχάνης, Λάτσης, Αλεξόπουλος, Χριστόπουλος (46’ Χαλούλος), Στουπάκης (83’ Γιαννακόπουλος)

Κεραυνός (Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Σύψας, Κανελλόπουλος, Καραχάλιος, Παπαθανασόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Μπερτσιάς, Καραχανίδης, Καρβούνης, Λάγιος (57’ Δημητρίου), Κασιώνης (80’ Χρυσανθόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Φωστήρας δοκιμάζεται σήμερα στις 15.30 στην έδρα της Δόξας…
Cresta Posts Box by CP