“Λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι των Ζαρουχλείκων

0

Στο 0-0 “κόλλησαν” Αναγέννηση Πατρών και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 13ης στροφής στην Α΄ΕΠΣΑ.

Ο αγωνιστικός χώρος των Ζαρουχλείκων ήταν ιδιαίτερα βαρύς από την συνεχή βροχόπτωση και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων για να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αξιώσεις πήγαν περίπατο. Το ματς γενικότερα ήταν μέτριο ποιοτικά και η ισοπαλία κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Αναγέννηση υπέπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και με έναν λιγότερο υπολείπεται ο Κεραυνός, που τον έπιασε στην 5η θέση η Νίκη Προαστείου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. : Τζουραμάνης, Καραχάλιος (71΄ Πανταζόπουλος), Παναγόπουλος, Σπανός, Ιωάννου, Βουτσινάς, Τσίφας, Καταρτζόπουλος, Γιάννης, Ορφανίδης, Αλποχωρίτης (83΄ Ζαφειρόπουλος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χάχαλης, Μπίρης, Μπαμπαλιούτας, Δερβίσης, Δεληγιαννάκης, Ασημακόπουλος, Μπερτσιάς, Κασιώνης, Παπαχριστόπουλος, Καψάλης (56΄ Μπουλούμπασης), Ζαφειρόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άλλη μία σημαντική επιτυχία και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα…
Cresta Posts Box by CP