Λιμνοχώρι-Θύελλα Αιγίου 5-2: Ανέβηκε στην 4η θέση με αγγλικό σκορ!

0

Το Λιμνοχώρι συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρώταθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, καθότι επικράτησε με 5-2 κόντρα στην Θύελλα Αιγίου.

Το παιχνίδι δεν είχε σκοπιμότητα και πίεση για βαθμολογικό όφελος εκατέρωθεν και έτσι το θέαμα και η ποιότητα ήταν υψηλά. Τα γκολ της ομάδας του Κουτσογιαννόπουλου πέτυχαν οι Ντουράι (1′), Λαζανάς (11′), Σχοινάς (35′,90′) και Ανδρέας Γερασιμόπουλος (56′), ενώ για τους φιλοξενούμενους βρήκαν δίχτυα οι Καραμήτσος (45′) και Μάζης (60΄).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Κουτσογιαννόπουλος): Μούζος, Μπακούλιας, Παναγόπουλος (84′ Παρασκευόπουλος), Β.Μπεκίρης, Αν.Σέρμπος, Γ.Σέρμπος, Σχοινάς, Ντουράι (77΄Οικονομόπουλος), Λαζανάς (60΄Νιφόρας), Αθανασόπουλος, Αν.Γερασιμόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Αθανασίου): Πράσινος, Καραμήτσος, Γ.Παξιμάδης, Αν.Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος (72΄Μακρυγιαννάκης), Δαυλάς (46΄Σπηλιωτόπουλος) Μάζης, Νταλάκος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης (66΄Λιάτος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Εθνικός Σαγείκων πήρε την μάχη επιβίωσης από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα…
Cresta Posts Box by CP