Λιμνοχώρι-Πανμοβριακός 1-0: Το ντέρμπι της Δυτ.Αχαϊας βάφτηκε “πράσινο”

0

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Λιμνοχώρι επί του Πανμοβριακού στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της 11ης στροφής της Α’ κατηγορίας.

Το γκολ του Ανδρέα Γερασιμόπουλου στο 43′ στάθηκε αρκετό για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου, που επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από 2 σερί αρνητικά αποτελέσματα και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Πήγασο.

Στον αντίποδα, ο Πανμοβριακός προβλημάτισε σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και το ρεκόρ του μακριά από τον Ριόλο είναι 2-1-3. Οι “κοκκινόμαυροι” είχαν επικίνδυνη φάση στο 25′, όταν ο Γραμματικόπουλος σέντραρε παράλληλα και ο Γιώργος Σέρμπος αποσόβησε τον κίνδυνο πάνω στην γραμμή, ενώ η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων έγινε στο 72′, όταν ο Λαζανάς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ζήγκο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Λιμνοχώρι (Ανδρούτσος): Μούζος, Μπακούλιας, Ν.Μπεκίρης, Γ.Σέρμπος, Ανδ.Σέρμπος, Β.Μπεκίρης, Ανδ.Γερασιμόπουλος, Νιφόρας, Αθανασόπουλος, Σχοινάς (89′ Μ.Μπεκίρης), Λαζανάς (81′ Παναγόπουλος)

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος-Πετρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος (77′ Λιβάνης), Μιχαλόπουλος (46′ Γ.Λιάκος), Αναγνωστόπουλος (46′ Σπανός), Αντωνόπουλος, Αντ.Λιάκος, Αβράμης, Παπαγεωργακόπουλος, Παπουτσής, Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαία πράγματα έγιναν στην 11η αγωνιστική της Α' κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP