Λυμπέρης Στεργίδης: «Καλοί με Παναθηναϊκό καλύτεροι με Παναιγιάλειο»

0

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Λυμπέρης Στεργίδης, δέχθηκε να μιλήσει στο topikonews και μας τίμησε με τις δηλώσεις του, όντας αρχηγός της Παναχαϊκής και διακριθείς στο παιχνίδι- γιορτή των «κοκκινόμαυρων», που έγινε προχτές για το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ των «ροσονέρι».

Παρά την ήττα με 2-1, η πατρινή ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κοίταξε στα μάτια το «τριφύλλι» και την συγκεκριμένη εικόνα επιβεβαιώνει ο Στεργίδης, που είπε και δύο λόγια για το τοπικό ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα.

_ Λυμπέρη μπορεί να ηττηθήκατε από τον Παναθηναϊκό, όμως παρουσιαστήκατε ανταγωνιστικοί και βγάλατε πάθος σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Πώς κρίνεις την παρουσία της Παναχαϊκής στο εν λόγω παιχνίδι;

Λυμπέρης Στεργίδης: «Ήταν εξ’ αρχής ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν μία εμπειρία για εμάς και το χαρήκαμε. Πιστεύω πως μπήκαμε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά δεχθήκαμε ένα γρήγορο και «κρύο» τέρμα και βγήκαμε από το ρυθμό μας. Πάντως η συνολική εικόνα μας ήταν θετική και σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο».

_ Την Δευτέρα περιμένετε στο Παμπελοποννησιακό τον Παναιγιάλειο για το πρωτάθλημα. Είστε έτοιμοι για τη νίκη, που θα παίξει ρόλο σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο;

Λ.Σ.: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και τέτοιου είδους ματς έχουν ιδιαιτερότητες, οπότε θέλουν προσοχή. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το 12ο…
Cresta Posts Box by CP