Μάκης Κολαίτης: “Να φτάσουμε πιο ψηλά”

0

Ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Αστέρα Τσουκαλείκων είναι ο Μάκης Κολαίτης, που τα τελευταία 4 χρόνια ηγείται στην άμυνα της ομάδας.

Πέρυσι με 24 συμμετοχές και 2 γκολ ξεχώρισε με την παρουσία του στην άκρως επιτυχημένη τροχιά του σωματείου, που τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, αγγίζοντας την υπέρβαση της ανόδου.

Ο Κολαίτης μίλησε στο TOPIKONEWS για τον στόχο και τις βλέψεις της σεζόν που ακολουθεί και εξήρε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των “ροσονέρι”:

“Ο Αστερας Τσουκαλεικων ειναι μια ομαδα που διψαει για επιτυχιες και διακρισεις.

Επισης εχει καταφερει και διατηρει το οικογενειακο κλιμα που πολλες ομαδες θα ηθελαν και ακομα το προσπαθουν. Της ιδιας φιλοσοφιας ειμαι και εγω για αυτο ειμαι στον Αστερα 4 χρονια.

Έτσι και φέτος οι στόχοι για το οικοδόμημα που χτίζει ο Αστέρας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος απο ενα βημα πιο <<ψηλα>> .  Ωστόσο για να μην παρερμηνευθούν  τα λογια μου οπως προαναφερα ο Αστερας ειναι μια σοβαρη <<παρεα>>, που δουλευει σκληρα για να ανταμειφθει στα επομενα χρονια και οχι το καλοκαιρι.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά την μη συμμετοχή του Κρίνου στην ερχόμενη Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία…
Cresta Posts Box by CP