Μάριος Ζαφειρόπουλος:”Μόνο πρωτάθλημα για Παναχαϊκή”

0

Χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της Παναχαϊκής με τον 20χρονο πλέι μέικερ Μάριο Ζαφειρόπουλο, που συνεχίζει να φοράει τα “κοκκινόμαυρα” για 3η διαδοχική σεζόν.

Ο ταλαντούχος και με αρκετά περιθώρια βελτίωσης παίκτης εξήγησε τους λόγους, που τον οδήγησαν να μείνει στην ιστορική ομάδα, κάνοντας δηλώσεις στο topikonews.gr:

Πριν ακόμα συζητήσω με τη διοίκηση της Παναχαϊκής είχα τη διάθεση να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα “κοκκινόμαυρα” και την ερχόμενη σεζόν. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της ΕΣΚΑ-Η και της Γ΄Εθνικής, όμως έκρινα ότι το καλύτερο για εμένα θα ήταν να μείνω για ακόμα ένα χρόνο τουλάχιστον στην Παναχαϊκή, με σκοπό να δουλέψω ατομικά.

Η παραμονή μου στην Παναχαϊκή είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Η έλευση του Αλέκου Πολυδωρόπουλου επηρέασε σημαντικά την απόφαση μου. Προκειται για έναν κόουτς με μπασκετικές γνώσεις στο έπακρο, που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, με σκοπό να τους βελτιώνει. Έχοντας επίγνωση της δουλειάς που κάνει στο γήπεδο και διακρίνοντας την εμπιστοσύνη που έχει προς το πρόσωπο μου θεώρησα πως θα ωφεληθω πολύ αν συνεργαστώ μαζι του. 

Εκτός αυτού οι συζητήσεις με τον πρόεδρο Παναγιώτη Σεμιτέκολο, η ξεκάθαρη πρόθεση του να συνεχίσω και να βοηθήσω στο καινούριο εγχείρημα, καθώς και η απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει από την πρώτη συνάντηση μας πριν 3 χρόνια μέχρι και σήμερα ήταν αρκετά για να με πείσουν.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση απέναντι στην ομάδα, τον κόσμο της και τη διοίκηση, με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα να βοηθήσω να καταφέρουμε την άνοδο που χάσαμε την περσινή σεζόν. Άλλωστε είναι πολύ τυχερός ένας αθλητής να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας που υποστηρίζει.

Είμαι Παναχαϊκή, θα αγωνιστώ στην Παναχαϊκή και ελπίζω κάθε μου μπασκετική φιλοδοξία ατομικά να υλοποιείται παράλληλα με τις ανόδους και τις επιτυχίες αυτής της ομάδας. Στόχος μόνο το πρωτάθλημα. Ελπίζω να έχουμε υγεία και να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Φαραϊκός θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μία ανταγωνιστική πορεία στο…
Cresta Posts Box by CP