Μακριά η μουρμούρα- “καμίνι” και με τον ΟΦΗ

0

Η Παναχαϊκή σίγουρα απογοήτευσε κόντρα στην Δόξα Δράμας και ηττήθηκε δίκαια με 2-0, αφού σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνει υποψία ευκαιρίας.

Κάτι οι απουσίες των Φωτάκη, Ντάσιου, Γκίνο και κάτι η νωθρότητα στην αρχή του αγώνα απέφεραν την ήττα, που στερεί την άνοδο στην “κοκκινόμαυρη” ομάδα. Αλλά είναι άδικο να γκρινιάζουμε για αυτήν την ομάδα. Είναι άδικο να “μουρμουράμε” για την φετινή Παναχαϊκή και την προσπάθεια που γίνεται ήδη από πέρυσι.

Το καλοκαίρι κανένας δεν υπολόγιζε το μέγεθος της Παναχαϊκής και αυτή έφτασε τέλη Μαρτίου να κυνηγάει την 3η θέση, ενώ πάλευε τόσους μήνες και με αρκετά προβλήματα, για να κάνει την υπέρβαση της ανόδου. Γιατί κακά τα ψέματα. Η άνοδος φέτος με Άρη και ΟΦΗ πιο “ψημένους” και φαβορί δικαιολογημένα εξ΄αρχής βάσει ρόστερ ήταν υπέρβαση.

Η ομάδα πλέον αποπνέει υγεία στα διοικητικά και πέρασε πολύ δύσκολα για πολλά χρόνια, ειδικά στον τομέα αυτόν. Πλέον η νέα τάξη πραγμάτων χρειάζεται την στήριξη του κόσμου και ο κόσμος της Παναχαϊκής έχει αποδείξει ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει. Οπότε καμία γκρίνια για το αποτέλεσμα στην Δράμα, καμία πικρία για αυτά τα παιδιά και το τεχνικό τιμ, που κάνει εξαιρετική δουλειά και όλοι στην Αγυιά κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη αγωνιστική.

Και η άνοδος είναι κοντά. Πολύ κοντά. Υπομονή λίγο ακόμα. Άλλωστε η Παναχαϊκή δεν ανήκει στην Β΄Εθνική. Περαστική είναι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Άρης Πλέγας μετά την σημερινή ισοπαλία του ΑΠΣ Πάτραι…
Cresta Posts Box by CP