“Μαχαιριά” στο 93΄για την Παναχαϊκή- Έχει δρόμο το πρωτάθλημα

0

Η Παναχαϊκή “λύγισε” στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη με 2-1, χάρη σε γκολ του Κάιπερς στο 93΄, που έθεσε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού τους Κρητικούς και άφησε την πατρινή ομάδα στο -5 από τον ΟΦΗ και την 2η θέση.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους “ροσονέρι” με τον Έφορντ στο 3΄, που πήρε την ασίστ από τον Κάιπερς και πλάσαρε ψύχραιμα τον Βρονταρά. Στη συνέχεια η Παναχαϊκή πήρε μέτρα στο γήπεδο και από σέντρα του Ντάσιου και κεφαλιά του Μωραίτη ισοφάρισε στο 42΄.

Ο Μωραίτης στο 47΄έπιασε δυνατό σουτ ανενόχλητος και από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 82΄ο Φουρλάνος έκανε γέμισμα και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπουτζίκος υπέπεσε σε σφάλμα, ο Σταματάκος τροφοδότησε τον Κάιπερς και ο Βέλγος φορ “πλήγωσε” με σουτ την Παναχαϊκή. Βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει, αφού το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές και οι “κοκκινόμαυροι” υποδέχονται στην έδρα τους Άρη και ΟΦΗ, σε ένα πρωτάθλημα, που οι ισορροπίες είναι λεπτές.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Εργοτέλης (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (64’ Ιατρούδης), Σταμόπουλος, Ροβίθης (81’ Μανουσάκης), Κάιπερς, Έφορντ (71’ Σταματάκος), Μαζουλουξής

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Γκίνο, Σωτηράκος, Στεργίδης (64’ Αποστολόπουλος), Φωτάκης (81’ Πολυχρόνης), Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μωραϊτης (75’ Βασιλείου), Φουρλάνος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 22η αγωνιστική στην Α2 ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP