Με μπροστάρηδες τους Παναγόπουλο και Μασούρα πήρε το ντέρμπι

0

Η Παναχαϊκή επιβλήθηκε κόντρα στον Ήφαιστο/Αχιλλέα με 76-61 και συνήλθε άμεσα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΕΑΠ. Έτσι, οι «κοκκινόμαυροι» του Θανάση Λιόνα μετρούν 10 νίκες σε 11 αγωνιστικές και με 21 βαθμούς κρατούν σφιχτά την 2η θέση της βαθμολογίας.

Η Παναχαϊκή προσπαθούσε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του ποιοτικού Ήφαιστου/Αχιλλέα, που μέχρι το 30’ βρισκόταν στο -4 και προσπαθούσε να ανατρέψει τα εις βάρος δεδομένα. Βέβαια, στο τελευταίο δεκάλεπτο αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, ξέμεινε από λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, σε αντίθεση με τους νικητές, που με φουριόζους τους Φώτη Παναγόπουλο και Άγγελο Μασούρα έφτασαν στην επιτυχία, «χτίζοντας» διψήφια διαφορά πόντων.

Επίσης, ο Μάριος Ζαφειρόπουλος συνέβαλλε τα μέγιστα στο σκοράρισμα της «βασίλισσας», ενώ στον αντίποδα ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος έδωσε μάχες με 17 πόντους, όπως και ο Πέτρος Καραγιάννης (14 π.), με τους Δημήτρη Παναγόπουλο και Βασίλη Μούτσιο να μένουν σε «ρηχά νερά».

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ:

Δεκάλεπτα: 12-18, 29-26, 50-46, 76-61

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λιόνας): Α. Μασούρας 15 (1), Γατσούλης 9 (1), Τόγιας 11 (1), Ζαφειρόπουλος 13, Ρεκούτης 3, Νακόπουλος, Πατσαρούχας 2, Γ. Μασούρας, Θεοδωρόπουλος 5 (1), Φ. Παναγόπουλος 18 (2), Μαυροθαλασσίτης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Μπερδέσης): Αναγνωστόπουλος 17 (1), Μανωλόπουλος 5 (1), Μούτσιος 6 (2), Αδαμόπουλος 10, Δ. Παναγόπουλος 4, Καραγιάννης 14 (1), Τσινούκας 5, Δημόπουλος, Πλατυκώστας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
φώτο: www.pgeole.gr Η Παναχαϊκή «φόρτσαρε» στο τελευταίο δεκάλεπτο του ντέρμπι…
Cresta Posts Box by CP