Με το “μαχαίρι στα δόντια” ο ΑΠΣ Πάτραι

0

Στοιχεία, φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής-axaia soccer

Ο ΑΠΣ Πάτραι ήθελε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Αετό Ρίου, για να ρεφάρει την ήττα από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και παράλληλα να κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Τελικά η ομάδα του Άρη Πλέγα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη από την αντίστοιχη του Σάκη Κατσαντούλα και έτσι επικράτησε δίκαια με 3-1. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μικελάτος άνοιξε το σκορ και στο 69΄ο Καλογερόπουλος έκανε το 2-0, ωστόσο αποβλήθηκε και άφησε την γηπεδούχο ομάδα με παίκτη λιγότερο.

Αυτό το γεγονός δεν άλλαξε τις ισορροπίες και ο Γιώργος Αβράμης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 93΄, σκοράροντας 2 λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που κατάφεραν οι “κιτρινόμαυροι” ήταν να μειώσουν στο 93΄με τον Σούλι, αλλά δεν απέφυγαν την 2η διαδοχική ήττα τους. Βέβαια παραμένουν στην 2η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες, γιατί τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει αρκετά.

Οι συνθέσεις του ντέρμπι:

Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ (Αρ. Πλέγας): Αντωνόπουλος, Ντινόπουλος (89΄ Αβράμης), Παναγάκης (73΄ Γ. Δημητρόπουλος), Σταυρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Ράπτης, Καλογερόπουλος, Νίκας, Μπινιέρης, Μικελάτος, Ραμόπουλος (85΄ Παπαζαφείρης).

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Θ. Κατσαντούλας): Χριστόπουλος, Ζακυνθινός (87΄ Μαρίνογλου), Μίντζας (64΄ Αγγιούς), Μάρκου, Παπαθανασόπουλος, Στάμος, Σούλι, Γκαρτζονίκας (61΄ Χρυσανθόπουλος), Ζέρβας, Λάγιος (70΄ Μπούτσης), Σπυρόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην 24η στροφή της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP