Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Αχαϊκή και Αστέρας Αμαλιάδας πήραν προβάδισμα

0

Η Αχαϊκή και ο Αστέρας Αμαλιάδας έδειξαν τα «δόντια» τους στους νησιώτες και μπήκαν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπαράζ ανόδου, που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Τα «καναρίνια» αγωνίστηκαν στις Κεραμιές της Κεφαλονιάς με αντίπαλο τον πρωταθλητή του νησιού Α.Ο. Εικοσιμίας και πέρασαν αλώβητα με 3-2 σε ένα επεισοδιακό ματς. Ο Καρράς άνοιξε το σκορ στο 13’ για τους φιλοξενούμενους, που ισοφαρίστηκαν στο 39’ από πέναλτι του Πολλάτου, αλλά στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Μαντάς έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του Μίλτου Γκόφα.

Στο 70’ και πάλι ο Ανδρέας Μαντάς έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στην πατρινή ομάδα και το ματς διακόπηκε σε εκείνο το σημείο, ελέω επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντουκάι στο 76’.

Στο άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, ο Αστέρας Αμαλιάδας επικράτησε εύκολα κόντρα στο Τσιλιβί με 2-0 και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Αχαϊκή εκτός έδρας. Τα γκολ της ομάδας του Αλέξη Γαβριλόπουλου σημείωσαν οι Μπουτσικάκης στο 7’ και Μενίκος στο 67’.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα κατάφερε τελικά ο Έσπερος ΑΟΠΑ, έστω και στην τελευταία…
Cresta Posts Box by CP