Μ.Μούζος: Έχουμε καλή ομάδα και προπονητή”

0

Ο 15χρονος παίκτης του Δία Σαραβαλίου, Μάριος Μούζος, αποτελεί ένα από τα αρκετά παιδιά που ανήκουν στην ομάδα του Νίκου Τσολόπουλο και παίρνουν χρόνο συμμετοχής, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Άλλωστε ο Δίας είναι μία ομάδα, που στηρίζεται στις υποδομές της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και τους συνεργάτες τους να κάνουν μεθοδική και σταθερή δουλειά εδώ και πολλά χρόνια. Ο Μάριος μίλησε στο topikonews.gr και τόνισε τα εξής:

“Το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είναι δύσκολο, αν και έχουμε ξεκινήσει δυνατά. Αυτό οφείλεται στο ότι διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και καλούς παίκτες, άλλους πιο έμπειρους και άλλους πιο μικρούς, που όμως έχουμε φτιάξει μία δυνατή ομάδα.

Αυτό οφείλεται βέβαια και στον προπονητή μας Νίκο Τσολόπουλο. Είναι ένας προπονητής που μας εμπνέει, που έπαιζε πολλά χρόνια ποδόσφαιρο σε καλό επίπεδο και μας βοηθάει πολύ στις προπονήσεις και στο γεγονός ότι έχουμε φτιάξει κάτι καλό στην ομάδα μας τον Δία. Συνεχίζουμε με καλό ποδόσφαιρο και όπου φτάσουμε. Έχουμε πολλές δυνατότητες και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ανοίγει την αυλαία της απόψε η Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία με…
Cresta Posts Box by CP