Νίκη Προαστείου-Μέγας Δικέφαλος 4-0: «Καρέ» του τίτλου για τους «κοκκινόμαυρους»

0

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

Την 16η νίκη της σε 18 αγωνιστικές υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Νίκη Προαστείου, που δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον Μέγα Δικέφαλο, που «λύγισε» από τις απουσίες και ηττήθηκε φυσιολογικά με 4-0.

Η ομάδα του Χρήστου Τσίκα οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ερασιτεχνικού της Αχαϊας. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» υπέστησαν την 8η αποτυχία τους, αλλά διατηρούνται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη κόντρα στο Πάτραι 2008 την ερχόμενη αγωνιστική θα αγκαλιάσουν την σωτηρία.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Νάτσης με πέναλτι στο 17’, Αθανασόπουλος (28’) και Πολύδωρος (52’ και 86’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Νίκη (Τσίκας): Αντωνόπουλος, Αθανασόπουλος, Πολύδωρος, Παπασπηλιόπουλος, Χαλκιόπουλος (77’ Φούντζουλας), Νταλαμάρας, Μουστακόπουλος, Ξύδης, Κόκας (60’ Διαμαντόπουλος), Δήμας (70’ Φραντζής), Νάτσης

Μέγας Δικέφαλος (Δ.Σουγλέρης): Τ.Πυρρής, Κούβελας, Σταμόπουλος, Καπανδρίτης, Η.Πυρρής, Μακρής (46’ Σταθόπουλος), Μιχαλόπουλος, Παπανίκος, Ψιμάδας (72’ Κουτσουμπελίτης), Κρίγκας, Ράφτης (60’ Νικολόπουλος)

ματζεντα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκαν οι αναμετρήσεις της 20ης στροφής της…
Cresta Posts Box by CP